Voorzieningen

Services

Hotels

Het Zleephotel (tel: +45(0) 7023 5635) ligt op de luchthaven. Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

In de terminal zijn winkels, restaurants en (snack)bars te vinden.

Bagage

Voor verloren en gevonden voorwerpen moet u naar de balie in de aankomsthal (tel: +45(0)76 50 52 34). U kunt ook online navraag doen naar zoekgeraakte bagage. Er zijn bagagekluisjes aanwezig.

Informatie

Voor algemene informatie over het vliegveld van Billund kunt u bellen (tel: + 45(0)7650 5050) of online navraag doen naar de mogelijkheden. In de aankomsthal vindt u een reisbureau. Hier kunt u allerlei toeristische informatie krijgen.

Zakelijk

Op de derde verdieping van de passagiersterminal is het Meeting & Conference Center (tel: +45(0)7 650 5450) gevestigd. Het biedt een uitgebreide cateringservice, een VIP kamer en 6 kantoor- en vergaderruimtes. Er zijn 2 lounges in de vertrekhal.

Gehandicapten

Het vliegveld van Billund heeft rolstoelen voorhandig en telecoils voor slechthorenden (bij check-in balie B12). Er zijn gereserveerde parkeerplaatsen voor gehandicapten. Verder is de luchthaven voorzien van liften en aangepaste toiletten.

Overige services

In de passagiersterminal is een wisselkantoor, een reisbureau, een internetcafé en diverse internet hotspots en een geldautomaat aanwezig.