Voorzieningen

Services

Hotels

Er zijn geen hotels op het luchthaventerrein. Antwerpen heeft een ruim aanbod aan hotels. Het dichtstbijzijnde hotel is Hotel Campanile (tel: +32(0)3236 43 55). Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

Antwerpen Airport is een zeer kleine luchthaven. Er is een restaurant en er is een kleine winkel met artikelen als kranten, tijdschriften en tabakswaren.

Bagage

Doordat het vliegveld van Antwerpen een kleine luchthaven is gaat de bagage-afhandeling zeer vlot. Er is een loket voor verloren en gevonden voorwerpen, waar u ook bagage kunt stallen.

Informatie

In het luchthavengebouw is een informatiebalie, bereikbaar via het algemene telefoonnummer.

Zakelijk

Het vliegveld wordt vooral gebruikt door zakelijke reizigers. Er zijn dan ook drie lounges die aan elkaar gekoppeld kunnen worden tot één grote lounge of vergaderzaal (capaciteit 30 personen). Daarnaast is er een auditorium met plaats voor max. 50 personen. Catering kan worden verzorgd. Voor meer informatie belt u met tel: +32(0)3285 65 13.

Gehandicapten

Het luchthavengebouw is goed toegankelijk voor gehandicapten. Er zijn rolstoel hellingen en een aangepast toilet. Voor assistentie wendt u zich tot de algemene informatiebalie.

Overige services

In het luchthavengebouw is een zogeheten WiFi-hotspot voor draadloos internet aanwezig. Verder is er een museum waar oude vliegtuigen staan tentoongesteld. Het Stampe & Vertongen Museum organiseert ook luchtdopen met oude toestellen. Voor rondleidingen over de luchthaven belt u met tel: +32(0)3 285 67 69.