Bereikbaarheid

Lokaal transport

Trein

Er is geen railverbinding tussen de luchthaven en Jeju-Stad.

Auto en bus

De luchthaven van Jeju ligt slechts vier kilometer ten westen van het stadscentrum. De luchthaven is goed bereikbaar met een huurauto, via Yongmun Avenue of Gonghang Avenue.

Er zijn zes buslijnen van de luchthaven naar Jeju-Stad. Verder is er een shuttleverbinding (genaamd Limousine) naar de belangrijkste hotels in de stad.

Autoverhuur Jeju Airport

In de Aankomsthal van de terminal voor binnenlandse vluchten is een balie voor autoverhuur. Er zijn vier bedrijven actief, waaronder slechts één internationale, Avis. De andere drie zijn lokale autoverhuurders: Jeju, Kumho en Daehan.

Taxi

Voor de Aankomsthal staan taxi’s. Let op: er zijn twee rijen, één voor korte afstanden (Jeju-Stad, Aeweol, Hallim, Jocheon, Gimnyeong) en één voor lange afstanden (Bukjeju County, Namjeju County, Jungmun, Seogwipo).

Parkeren op de luchthaven

Er is een groot parkeerterrein direct voor het terminalgebouw. Voor het eerste halfuur betaalt u 550 won, en daarna 300 won per 15 minuten. Het maximum dagtarief is 12000 won (in het weekend en op feestdagen 18000 won). Meer informatie over parkeren op Jeju Airport via +82(0)64 797 2701.