Voorzieningen

Services

Hotels

Er is geen gebrek aan accommodaties in dit deel van Turkije. Hotels in de buurt van de luchthaven zijn onder meer Spa & Thermal Hotel ThermeMaris (+90(0)252 694 8334), Dalaman Airport Lykia Resort Hotel (tel: +90(0)252 692 1777), Park Hotel (tel: +90(0)252 692 3157) en Hilton Dalaman Resort & Spa (tel: +90(0)252-4441981). Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

Er is een redelijk aanbod van restaurants, cafés en (snack)bars op Dalaman Airport, maar voor eten en drinken op deze luchthaven betaalt u een stevige prijs. Wat winkelen betreft is er het gebruikelijke duty free aanbod en verder enkele souvenirwinkels.

Bagage

Er zijn geen mogelijkheden bagage te stallen op de luchthaven van Dalaman. Bij de bagageafhandeling is een loket voor verloren en gevonden voorwerpen.

Informatie

In de centrale hal is een informatiebalie waar u terecht kunt met vragen over Dalaman Airport, aankomst- en vertrektijden en services op de luchthaven.

Zakelijk

Er zijn geen zakelijke faciliteiten op Dalaman Airport. Deze luchthaven is voornamelijk ingesteld op toeristen, net als de hotels en ressorts in dit deel van Turkije.

Gehandicapten

De luchthaven van Dalaman is goed toegankelijk voor gehandicapten. Er zijn rolstoelhellingen en aangepaste liften en toiletten.

Overige services

In de centrale hal zijn twee bankkantoren (Vakıfbank en Denizbank), geldwisselkantoren en ATM’s. Ook is daar de Eerste Hulppost. Verder treft u er kiosken van diverse reisbureaus. Draadloos internet (Wi-Fi) is aanwezig, maar om toegang te krijgen moet u een prepaid kaart kopen. De luchthaven heeft een speelhoek met spelcomputers.