Bereikbaarheid

Lokaal transport

Trein

Er is geen treinverbinding met de luchthaven Milas-Bodrum.

Auto en bus

De luchthaven ligt 36 kilometer ten noordoosten van de badplaats Bodrum en 16 kilometer ten zuiden van Milas. Het vliegveld is met een huurauto gemakkelijk bereikbaar. Vanuit Bodrum volgt u de snelweg naar Milas (D330). De afslag naar de luchthaven staat duidelijk op borden aangegeven. De reistijd van de luchthaven naar Bodrum bedraagt zo’n drie kwartier; naar Milas 20 minuten.

De maatschappij Havas onderhoudt een shuttlebusverbinding tussen de luchthaven en enkele populaire hotels in Bodrum.

Autoverhuur Bodrum Airport

In de Aankomsthal zijn balies voor autohuur. Op de luchthaven van Bodrum zijn diverse autoverhuurbedrijven actief, waaronder lokale aanbieders en internationale als Avis, Budget, Europcar, Hertz, National en Sixt. U kunt ook van tevoren een huurauto reserveren bij EasyTerra, deze site vergelijkt meerdere aanbieders tegelijk.

Taxi

Buiten de Aankomsthal staan taxi’s. De (vastgestelde) prijzen naar diverse bestemmingen staan duidelijk op een bord aangegeven. Een taxi naar Bodrum kost 45 euro, naar Kusadasi 85 euro. De officiële munteenheid in Turkije is de lira, maar de chauffeurs accepteren ook euro’s.

Parkeren op de luchthaven

Voor het terminalgebouw is een openlucht parkeerterrein. Er zijn geen aparte plaatsen voor lang parkeren; niemand laat z’n auto hier ’s nachts achter.