Bereikbaarheid

Lokaal transport

Trein

Er is geen treinverbinding met de luchthaven.

Auto en bus

De luchthaven ligt 17 kilometer ten oosten van Antalya. Vanuit het centrum van de stad is het vliegveld in zo’n 20 minuten per auto bereikbaar via de Alanya Road. De route staat duidelijk aangegeven.

Van de binnenlandse terminal vertrekt een bus naar het centrum van Antalya. Deze sluit alleen aan op vluchten van Turkish Airlines. Daardoor kan het voorkomen dat u twee tot drie uur moet wachten op de volgende bus. De eindhalte is bij het centrale busstation (otogar) in Antalya.

Autoverhuur

In de Internationale Aankomsthal zijn balies van autoverhuurbedrijven Avis, Budget, Hertz en Sixt. U kunt ook van tevoren een huurauto reserveren bij EasyTerra, deze site vergelijkt meerdere aanbieders tegelijk.

Taxi

Voor de Aankomsthal staan officiële taxi’s van de Antalya Airport Taxi Coöperatie. Ze zijn herkenbaar aan hun gele kleur. Een rit naar het centrum van Antalya kost ongeveer € 15,00, maar maak duidelijke afspraken over de prijs voordat u instapt!

Parkeren op de luchthaven

Voor het terminalgebouw liggen twee parkeerterreinen, waarvan er een bestemd is voor particuliere auto’s (de andere is voor bussen).