Bereikbaarheid

Lokaal transport

Trein

Er is geen treinverbinding met de luchthaven van Chiang Mai.

Auto en bus

De luchthaven van Chiang Mai ligt 4 kilometer ten zuidwesten van het stadscentrum. Het vliegveld is met een huurauto bereikbaar via de zogeheten Super Highway (waarvoor u tol moet betalen), of via de weg van Chiang Mai naar Hod.

Iedere 20 minuten rijdt er een bus tussen Chiang Mai Airport en het centrum van de stad, kosten: 25 baht.

Autoverhuur Chiang Mai Airport

In de Aankomsthal zijn balies voor autohuur. Op de luchthaven van Chiang Mai zijn diverse autoverhuurbedrijven actief, waaronder lokale aanbieders en internationale zoals Avis en Hertz. U kunt ook van tevoren een huurauto reserveren bij EasyTerra, deze site vergelijkt meerdere aanbieders tegelijk

Taxi

In de Aankomsthal is een balie waar u een taxi kunt reserveren en betalen. Er gelden vaste tarieven. Een taxirit naar het centrum van Chiang Mai kost 120 baht. Zogeheten songteaws (een soort bestelauto met achterin aan weerszijden een bankje) en tuk-tuks mogen niet op het luchthaventerrein komen, maar staan wel gereed op de openbare weg, voorbij het parkeerterrein.

Parkeren op de luchthaven

Voor de terminal ligt een parkeerterrein met ruimte voor bijna 500 auto’s. Er zijn geen aparte plaatsen voor kort of lang parkeren. U betaalt er 10 baht per uur.