Voorzieningen

Trein

Er is geen treinverbinding met de luchthaven.

Auto en bus

Phnom Penh Airport ligt ongeveer 7 kilometer ten westen van het stadscentrum. Vanuit de stad volgt u de Confederation de la Russie (Russian Boulevard), die overgaat in National Road 4 (richting Sihanoukville). Vlak voor de splitsing met National Road 3 (richting Kampot) ligt de luchthaven aan de linkerkant.

Er zijn geen busverbindingen met de luchthaven, Phnom Penh kent geen stadsbussen.

Autoverhuur

Er zijn geen autoverhuurbedrijven actief op de luchthaven; internationale bedrijven ontbreken overigens geheel in Cambodja, er zijn alleen lokale bedrijven die meestal een auto met chauffeur verhuren.

Taxi

Voor de Aankomsthal staan taxi’s. Er geldt een vast tarief van $9,00 naar elke bestemming in het centrum van Phnom Penh. Sinds kort zijn er ook motortaxi’s (tuktuks) gestationeerd op de luchthaven die lagere tarieven rekenen ($5,00 tot $7,00). Brommertaxi’s (‘motodops’) mogen geen passagiers oppikken op het luchthaventerrein, maar u kunt wel naar de uitgang lopen en er daar een aanhouden. Een brommertaxi kost $2,00 tot $3,00 (maar ze zullen in eerste instantie meer vragen).

Parkeren

Voor het terminalgebouw is een ruim parkeerterrein. Voor het eerste half uur betaalt u 1500 riel, daarna 1000 riel per half uur.