Bereikbaarheid

Lokaal transport

Trein

Er is geen directe treinverbinding met de luchthaven. Het station van Port Elizabeth is met de bus of met een taxi snel te bereiken. Voor de vertrekhal vertrekken bussen. Ga voor meer informatie naar de website van de Spoorwegen van Zuid-Afrika. Vanaf Port Elizabeth's Humewood station vertrekt de bekende Apple Express stoomtrein.

Auto en bus

Het vliegveld ligt zo'n 5 kilometer ten westen van Port Elisabeth. Neem Route 11 richting Alister Miller Road. Het vliegveld wordt duidelijk met borden aangegeven.

Voor de vertrekhal staan bussen. Er zijn shuttlebussen te reserveren of in de aankomsthal te bestellen.  

Autoverhuur Port Elizabeth Airport

Er zijn verschillende autoverhuurbedrijven op het vliegveld: Avis, Europcar, Budget, Hertz, National, Tempest-Sixt en Thrifty. U kunt ook van tevoren een huurauto reserveren bij EasyTerra, deze site vergelijkt meerdere aanbieders tegelijk.

Taxi

Voor de vertrekhal staan taxi’s. U kunt een taxi reserveren onder andere van Hurters Taxi tel: +27(0)41 585 5500 of Beach Cab (tel: +27(0)83 476 1079).

Parkeren op de luchthaven

Voor het terminalgebouw zijn verschillende parkeeropties voor kort parkeren (tot 8 uur), maar ook voor lang parkeren. Er zijn overdekte parkeerplekken en garages beschikbaar. Voor meer informatie bel tel: +27(0)41 851 0588.