Voorzieningen

Services

Hotels

Vlak bij het terminalgebouw van Langkawi Airport staat het One Hotel Helang (tel: +60(0)4 955 3030). Andere hotels in de buurt van de luchthaven zijn onder meer Langkawi Lagoon Resort‎ (tel: +60(0)4 955 8181), Meritus Pelangi Beach Resort & Spa‎ (tel: +60(0)4 952 8888) en Frangipani Langkawi Resort & Spa (tel: +60(0)4 952 0001). Voor meer hotels en online reserveren, kunt u terecht bij Booking.com. Zij hebben een zeer groot aanbod van hotels, tegen scherpe internet tarieven.

Winkelen en restaurants

Winkelen is een van de grootste trekpleisters van Langkawi. Het hele eiland is namelijk belastingvrij. In het terminalgebouw vindt u een redelijk aantal belastingvrije winkels, maar er zijn meer in het grote winkelcentrum vlakbij. Aardig is de winkel die uitsluitend chocoladeproducten verkoopt. Verder zijn er enkele eet- en drinkgelegenheden op Langkawi Airport.

Bagage

Er is geen mogelijkheid uw bagage te stallen op de luchthaven van Langkawi. In de centrale hal is een loket voor verloren en gevonden voorwerpen.

Informatie

Bij de Airport Information desk in de centrale hal kunt u terecht met vragen over Langkawi Airport, aankomst- en vertrektijden en services op de luchthaven.

Zakelijk

Er is een VIP lounge op de luchthaven van Langkawi. Uitgebreide zakelijke diensten bieden het nabijgelegen Mahsuri International Exhibition Centre en de ressorts op het eiland (zie bij Hotels). Enkele ressorts hebben vergaderruimten en/of conferentiezalen te huur.

Gehandicapten

De luchthaven van Langkawi is goed toegankelijk voor gehandicapten. Er zijn rolstoelhellingen, aangepaste liften en toiletten, en ook laag hangende telefoons.

Overige services

Alleen Maybank heeft een vestiging op de luchthaven van Langkawi. Verder zijn er enkele geldautomaten. In de Aankomsthal zijn balies van enkele reisbureaus. Op de luchthaven is draadloos internet (Wi-Fi) beschikbaar.