Bereikbaarheid

Lokaal transport

Trein

Er is geen treinverbinding met de luchthaven van Antananarivo.

Auto en bus

Antananarivo Airport ligt 14 kilometer ten noorden van het centrum van de hoofdstad. Het vliegveld is per huurauto gemakkelijk bereikbaar. Vanuit de stad volgt u de Rue Docteur Joseph Raseta naar het noorden. Die komt uit op hoofdweg 4, waar de afslag naar de luchthaven duidelijk staat aangegeven.

Er is een geregelde busdienst tussen de luchthaven en het centrum van Antananarivo. Verder onderhoudt het Hilton Hotel een shuttlebusverbinding met de luchthaven.

Autoverhuur Antananarivo Airport

In de Aankomsthal zijn balies voor autohuur. Op de luchthaven van Antananarivo zijn diverse autoverhuurbedrijven actief, waaronder enkele lokale maar ook internationale aanbieders als Avis, Budget en Hertz.

Taxi

Buiten de Aankomsthal staan taxi’s. De prijs voor een rit naar het centrum van Antananarivo kan sterk verschillen, afhankelijk van hoe goed u kunt onderhandelen. Welke prijs u ook afspreekt, maak dat in ieder geval een duidelijke, niet mis te verstane afspraak!

Parkeren op de luchthaven

Voor het terminalgebouw is een parkeerterrein. Er zijn geen aparte plaatsen voor kort of lang parkeren, maar we raden zeker af uw huurauto hier ’s nachts achter te laten.